Leverandører

Reich

Siden 1893 har REICH generert merverdi for produksjonsbedrifter gjennom ekspertise og innovasjons kraft. REICH regnes som en av verdens ledende leverandører i denne bransjen, og tilbyr løsninger for termisk behandling av kjøtt, fisk, fjærfe, ost, ferdigmat, veganske og vegetariske produkter og kjæledyr-mat.

Made in Germany

Alle REICH-systemer produseres i Tyskland med høy grad av vertikal integrasjon fra design, plateproduksjon til endelig produkt.Valg av materialer og komponenter med høy kvalitet er en av deres høyeste prioriteter.

REICH AIRMASTER® UK

Klassisk løsning som kan brukes til de fleste applikasjoner. Bruksområder spenner seg fra oppvarming til tørking, varm og kald røyking, varmluft matlaging, baking, modning og avkjøling.

REICH AIRMASTER® IC

Hybridsystem som kombinerer funksjonene til et universelt system (AIRMASTER® UK-serien) med intensivt kjølesystem (AIRMASTER® IKK-serien). Dette gjør det mulig å integrere termiske prosesser med intensiv kjøling i et og samme system. Den fungerer med vertikal luftstrøm og er først og fremst utviklet for hengende produkter.

AIRMASTER® UKQ AIRJET

Verdens kraftigste universalsystem for kryssstrøm. De ekstremt høye kraftreservene kan gi produksjonskapasitet godt over normale nivåer. Dette kryssflytsystemet fungerer fullstendig med horisontal vekslende luftstrøm og er utviklet og optimalisert over mange år for liggende produkter.