21.5.2024

Unike fyllesystem tilpasset din produksjon  

Unike fyllesystem tilpasset din produksjon  

Vi i Skala har i mange år hjulpet våre kunder med å skreddersy fyllemaskiner til deres tiltenkte bruksområde. Uansett om det har vært snakk om halvautomatiske eller helautomatiske fyllesystemer, for mindre mengder til store partier. Vi har levert fyllemaskiner til flytende produkter, dyremat og andre spennende mat produkter i meieri, kjøtt og fiskenæringen.

FYLLESYTEMER MED HYGIENE KRAV

I næringsmiddelsektoren er det også spesielle hygieneforskrifter som skal overholdes for å unngå bakterier og forurensning. Steriliseringsprosesser før og etter fylling for å ivareta mathygiene er derfor noe vi kan tilby i våre løsninger.

STERK SAMARBEIDSPARTNER

Å fylle fruktsirup på flasker krever for eksempel andrefyllingsmekanismer enn det som brukes til å porsjonere potetsalat i kopper. Konsistensen av produktet og beholderen som skal fylles (f.eks. kopp, flaske eller pose) er to viktige faktorer for konfigurasjonen av fylle systemet. Vår samarbeidspartner Waldner har skreddersyr fyllemaskiner for å passe produktet og beholderen ned til minste detalj, utstyret Waldner leverer er med banebrytende fylleteknologi for å muliggjøre presis, effektiv fylling. Samtidig som de til enhver tid overholder de strengeste hygiene standardene.

Vår partner Waldner kan tilby både lineær og roterende fylleløsninger:  

DOSOMAT lineær-systemet er en helautomatisk maskin med høy kapasitet og designet for å skånsomt fylle ulike produkter i prefabrikkerte plast-, aluminium-, papp-, stål- eller glasskopper eller i stående poser.

DOSOMAT roterende systemet er en svært fleksibel allrounder for ethvert bruksområde. Den har et plassbesparende design og et variabelt produksjonsområde på 2 500-30 000 kopper i timen. Den er egnet for både fylling av væsker og porsjonering av høy viskøse, pulveraktige eller stykkevise produkter.