14.6.2023

Skala representerer nå Trivision i Norge

Skala representerer nå Trivision i Norge

Skala AS representerer nå TriVision i Norge

Skala AS samarbeider nå medTriVision, en dansk produsent av banebrytende Vision inspeksjonssystemer for mat-og emballasjeinspeksjon, og blir TriVision-distributør i Norge. Ved å utnytte Skalas sterke kunnskap og tilstedeværelse i norsk matindustri og TriVisions innovative teknologi, har samarbeidet som mål å automatisere bransjens inspeksjonsprosesser. I dagen situasjon er det særdeles viktig for matprodusenter å øke ytelsen, forbedre bærekraften - og ikke minst: Spare kostnader.

Siden TriVision allerede har kommet inn på det norske markedet med flere systemer som kjører i ulike matsektorer, har det norske markedet bevist sin attraktivitet og potensial. Bransjen er innovativ og er opptatt av automatisering og implementering av de nyeste prosessteknologiene som er tilgjengelige for å forbedre:

– Vår erfaring er at norske matprodusenter er opptatt av å ta i bruk den nyeste og mest effektive prosessteknologien som er tilgjengelig og virkelig i forkant. TriVisions maskinVision inspeksjon og dataverktøy kan også hjelpe dem med å automatisere og digitalisere inspeksjons-prosessen, noe som har en betydelig innvirkning på produksjons-ytelsen, sier Jesper Bach, administrerende direktør i TriVision A/S.

Når Skala nå også kan tilby sine kunder automatiserte inspeksjons-løsninger, og TriVision nå kan stole på Skalas ekspertise innen norsk næringsmiddelindustri, gir samarbeidet perfekt mening for begge selskapene.

Skala har levert til norsk næringsmiddelindustri i mer enn 80 år, og har dermed lang erfaring når det gjelder å levere løsninger og utstyr til denne industrien. Selskapet gjør det ved å bruke sin ekspertise innen alle relevante områder som design, engineering, automatisering, prosjektering, montering og igangkjøring.

Løsningene som tilbys av Skala, er vision-inspeksjonssystemer som automatiserer kvalitetskontroll i emballasje- og prosesslinjer. Dette med TriVisions ledende, pålitelige og innovative maskinVisjonsbaserte teknologi. TriVisions sortiment omfatter både systemer for kontroll av næringsmidler og emballasje. Bruksområder er tetningskontroll, etikettverifisering, utskrifts- og strekkodekontroll, kontroll av form og størrelse, fargeinspeksjon, orientering og posisjoneringskontroll.

Maskin vision-inspeksjon gjør det mulig for kvalitetskontrollen å skje «Inline», inspeksjon av alle produserte produkter ved høye hastigheter. Ved å kontrollere alle produkter og frigjøre manuelt arbeid fra krevende inspeksjons-oppgaver, sikres samsvar og matsikkerhet. Tilbakekallingskostnader unngås, QC-kostnader senkes, og gjennomstrømning og ytelse økes med en effektiv inspeksjon. I tillegg brukes inspeksjonsdata til produksjonsstatistikk for å lette analysen av problemet og optimalisering av planleggingen.

Løsningen gir norske matprodusenter mer gevinst i form av mindre manuelt arbeid, bedre matsikkerhet og økt bærekraft.

 

Skala skal vise frem TriVision påAqua Nor 2023

Skala skal delta på Aqua Nor-messen i august 2023 og demonstrere TriVisions vision inspeksjons-teknologi. Besøkende kan oppleve automatisert kvalitetskontroll av matemballasje i aksjon og gå inn som operatør for å oppdage hvor effektive og innovative visionssystemer kan være.

Aqua Nor, 22-24august 2023 i Trondheim. Finn Skala på stand A-137.

 

Om TriVision

TrivisionA/S utvikler maskinVision kvalitetskontrollsystemer for å hjelpe næringsmiddelindustrien med å sikre produktkvalitet, mattrygghet, forenkle produksjonen og forbedre bærekraften.

Selskapet ble grunnlagt i 1999 av maskinVision-pionerer som var ivrige etter å presse grensene innen sitt felt. De kjenner fallgruvene og har perfeksjonert teknologien gjennom årene.

TriVision er basert iOdense, Danmark og har i dag 20 ansatte. I dag kjører TriVision-systemer i mer enn 20 land og distribueres gjennom et nettverk av 16 lokale partnere over hele verden.

Les mer om TriVisionpå www.trivision.dk

Om Skala AS

Skala utgjør Norges største og bredeste fagmiljø innen produksjonsutstyr og prosessteknologi til norsk matindustri. Vår jobb er å gjøre norsk matproduksjon mer bærekraftig, mer effektiv og mer konkurransedyktig. Skala designer og bygger produksjonsanlegg for et bredt spekter av bransjer og applikasjonsområder. Med over 80 år i bransjen, har vi bygget opp fagmiljøer som gjør oss til en erfaren og fremtidsrettet partner for spesielt matindustrien, men også til annen industri. Vår erfaring kombinerer vi med dedikert satsing på ny teknologi og løsninger. For kundene betyr det også én partner å forholde seg til – fra idé til daglig drift.

Skala-gruppen består av seks forretningsområder med ulik spisskompetanse og produktspekter, der kunden kan dra nytte av vår ulike spisskompetanse: Skala Flytende, Skala Fast, Skala Driftsutstyr, Skala Robotech, Skala Fabrikk og Forberg International. Skala-gruppen omsetter for rundt 640 mill. årlig og vi er totalt ca. 160 ansatte. Vårt hovedkontor er på Helsfyr i Oslo og øvrige kontorer ligger i Stavanger, Lier,Heimdal og Stjørdal.

 

For mer informasjon, kontakt:

Edvard Strømnes, KAM prosjektsalg

Tel:+47 920 24 553  

Epost:Edvard.stromnes@skala.no