27.10.2023

Skala er veldig stolte av å kunne presentere REICH som ny partner i Norge og Danmark

Skala er veldig stolte av å kunne presentere REICH som ny partner i Norge og Danmark

Siden 1893 har REICH generert merverdi for produksjonsbedrifter gjennom ekspertise og innovasjons kraft. REICH regnes som en av verdens ledende leverandører i denne bransjen, og tilbyr løsninger for termisk behandling av kjøtt, fisk, fjærfe, ost, ferdigmat, veganske og vegetariske produkter og kjæledyr-mat.

"We are pleased to start with SKALA as our new sales partner for Norway and Denmark. This collaboration guarantees ourstrong presence in these markets and ensures first-class service and supportfor our valued customers.” Sier eier og daglig leder Tobias Layer

Unik teknologi og "Made in Germany"

Alle REICH-systemer produseres i Tyskland med høy grad av vertikal integrasjon fra design, plateproduksjon til endelig produkt. Valg av materialer og komponenter med høy kvalitet er en av deres høyeste prioriteter.

REICH leverer et bredt utvalg produkter og AIRMASTER serien tilbyr flere løsninger. Nedenfor gir vi en liten innsikt i noen av produktene vi har mulighet til å tilby med vår nye partner.

REICH AIRMASTER® UK

Klassisk løsning som kan brukes til de fleste applikasjoner. Bruksområder spenner seg fra oppvarming til tørking, varm og kald røyking, varmluft matlaging, baking, modning og avkjøling.

REICH AIRMASTER® IC

Hybridsystem som kombinerer funksjonene til et universelt system (AIRMASTER® UK-serien) med intensivt kjølesystem (AIRMASTER® IKK-serien). Dette gjør det mulig å integrere termiske prosesser med intensiv kjøling i et og samme system. Den fungerer med vertikal luftstrøm og er først og fremst utviklet for hengende produkter.

AIRMASTER® UKQ AIRJET

Verdens kraftigste universalsystem for kryssstrøm. De ekstremt høye kraftreservene kan gi produksjonskapasitet godt over normale nivåer. Dette kryssflytsystemet fungerer fullstendig med horisontal vekslende luftstrøm og er utviklet og optimalisert over mange år for liggende produkter.

Sterkere sammen

Med tidligere respektive partnere har både Skala og REICH lang erfaring med å levere termiske systemer og løsninger til Næringmiddelindustrien i Scandinavia. Men Strategisk endring hos både Skala og REICH har gjort det mulig å danne dette nye partnerskapet for det Norske og Danske markedet.

"REICH deler Skala sine verdier knyttet til å opptre som en pålitelig, fremtidsrettet og dynamisk partner til næringsmiddelindustrien. Vi gleder oss derfor veldig til å presentere deres løsninger"

Sier leder for Skala Fast Thomas Sommerstad