25.4.2023

Rensesystem for produksjonsrøyk fra kjøtt og fisk

Rensesystem for produksjonsrøyk fra kjøtt og fisk

Under produksjonsprosessen eller etter røykeprosessene av røkt kjøtt og fisk skapes det røykutslipp, dette er utslipp som skal behandles før det blir slipt ut i atmosfæren. Vi i Skala kan sammen med SchrötersCLEENjet® system garanterer at forurenset utslipp overholder EU regulerte grenser for utslipp.

Forbrenning og varmegjenvinning

Den forurensede avtrekksluften blir kombinert med gass og matet inn i et sylindrisk reaksjon-kammer, videre brennes forurensningene veden temperatur på mer enn 750°C. Den varme eksosgassen er da ført gjennom en innebygdrå-gassforvarmer, som videre kan sørge for varmegjenvinning og bruk i produksjonen før den rene gassen slippes ut i atmosfæren. Gjenvinningssystemet for spill varmen kan designes og spesifiserer etter kundens krav og behov.

Uavhengig av produsent på røyk generator levere vi etter-brenning systemer som kan rense sterkt forurenset røykeksos, og systemene kan rense fra 200 til flere 1000 kubikkmeter i timen. Schröters CLEENjet® etter-brenningssystem kan brukes enten som enenkeltstående løsning - eller systemløsninger for flere produksjonssystemer. Løsningen kan designes i vårt klassiske design eller som værbestandig, lydisolert containerløsning.

For anlegg med damprøykgeneratorer er også vannskrubber et alternativ som vi kan levere

Ønsker dere mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Gjør bærekrafts målene dine handlingsdyktige samtidig som du driver vekst og lønnsomhet.