30.4.2024

Oppgrader kutte systemet og få opptimal produktkvalitet

Oppgrader kutte systemet og få opptimal produktkvalitet

I mer enn 75 år har vår partner KARL SCHNELL vært pioner innen emulgeringsteknologi.

Vi tilbyr sofistikerte skjæresystemer for enkeltstående maskiner til hel automatiserte prosesslinjer med kapasitet på opptil 25 tonn i timen

Kutte systemene kan oppgraderes i de fleste KS-emulgatorer maskiner.

Applikasjonene strekker seg fra et enkelt ett-trinns skjæresett med en hullplate og et knivhode, til standardsystemer i 2 eller 3-trinns kniv og hullplate kombinasjon. Og systemene er tilgjengelige i kombinasjon med både stator-rotor-prinsippet (CUTFIX) eller roterende hullplatesystem (RotaPlate).

Skjæresettvariantene kan kombineres med hverandre og gir dermed brukeren den perfekte løsningen, basert på sitt respektive produkt.

Grunnleggende design av kutte systemet er med knivhullplate i begynnelsen av emulgeringsprosessen. Dette sikrer en kontinuerlig suge effekt selv med produkter med høy viskositet i lave temperaturområdet.

Variasjonen av hull dimensjon på knivhullskivene i RotaPlate-systemene gir optimale resultater ved alle finhets grader.

På grunn av dette design systemet oppnår RotaPlate praktisktalt slitasjefri emulgering med den høyeste finhet.

CUTFIX realiserer de forskjellige finhets gradene med forskjellig blad klaring. I motsetning til konvensjonelle rotor-stator systemer, gjør KSCUTFIX-skjæresettet at partikkelstørrelsen kan defineres i henhold til krav med utskiftbare knivblad.

Fordelene med KS Cutting Systems er uovertruffen fleksibilitet i ulike applikasjoner, med lav temperatur inngang og ekstremt korte emulgeringstider. De er preget av lang levetid til lave produksjonskostnader.