14.4.2023

BM Food Tech (nå Skala AS) hovedleverandør til Norturas nye kjøttpakkesenter!

BM Food Tech (nå Skala AS) hovedleverandør til Norturas nye kjøttpakkesenter!

I hard konkurranse er nå BM Food Tech (nå Skala AS) valgt som hovedleverandør av prosessutrustning til et helt nytt kjøttpakkesenter som skal bygges ved Nortura Hærland.

NorgesGruppen har inngått en samarbeidsavtale med Nortura som innebærer at Nortura skal pakke og skjære ferskt kjøtt for NorgesGruppen i framtida. Et helt nytt ferskvaresenter skal bygges ved Nortura Hærland for å betjene dette markedet. Anlegget skal stå ferdig i 2012 og vil gi rundt 75 nye arbeidsplasser.

I hard konkurranse er nå BM Food Tech valgt som hovedleverandør av prosessutrustning til dette anlegget. – Vi skal levere komplette prosesslinjer fra råstoffet kommer til kvern eller slicer – frem til ferdig emballert og etikettert vare, forteller en stolt Steinar Eriksen. – Dette blir et stort prosjekt for BM Food Tech, og en spennende utfordring for oss!

– Trenden med kjøttpakkesentere har vi sett i Europa ellers, forteller Steinar. –Vi gleder oss til å være med på den første store satsingen innen dette området i Norge!